Product niet gevonden? 053 434 43 43


4e generatie Carel Lurvink verdubbelt bedrijfsoppervlak


Carel Lurvink, totaalleverancier van producten voor een schone & veilige werkomgeving, gaat uitbreiden. Regionaal en nationaal zijn er steeds meer klanten die de weg naar Carel Lurvink weten te vinden. Om alle klanten snel te kunnen bevoorraden en hiervoor extra opslagcapaciteit nodig is, hebben we een pand aangekocht aan de IJzersteden in Enschede. Dit sluit bijna aan op de vestiging aan de Marssteden. Deze nieuwe locatie zal met name dienen als bulklocatie. Om de gebouwen met elkaar te verbinden zal er in de tussenliggende ruimte worden bijgebouwd.

“We wisten enige tijd geleden al dat we uit ons jasje groeiden en hebben de tijd genomen om een geschikte locatie te vinden. Voor nieuwbouw konden we niet zo snel een geschikte locatie vinden. Toen we vernamen dat het pand van onze achterburen verkocht zou worden, werd snel duidelijk dat dit de beste optie voor uitbreiding zou zijn. Praktisch en logistiek brengt het veel voordelen met zich mee t.o.v. nieuwbouw. “ aldus Managing Director Julius Lurvink.

We zullen de vorderingen van onze uitbreiding regelmatig delen, dus volg Carel Lurvink via social media of kijk op www.carellurvink.nl


CARELLURVINK.NL HEEFT MEER DAN 80 MERKEN IN HET ASSORTIMENT.

BEKIJK ENKELE MERKEN UIT ONS ASSORTIMENT 
Diversey
3M
Altrex
Ansell
Bama
Bata
Bosgraaf
Brady
Bravilor
CaluGuard
Calupaint
Meer merken

Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede

Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

Openingstijden (ma. t/m vr.) :
8:15 tot 17:15 uur

ROUTE »»

Wil je ons volgen?