Op 3 november staan Carel Lurvink en Augias Schoonmakers samen op het VMT Food Safety Event in DeFabrique in Utrecht. Tijdens dit event vertellen we u graag hoe we samen foodbedrijven optimaal schoonmaken. Meten is weten is het uitgangspunt.
Elk foodbedrijf heeft 24/7 een heel duidelijk belang: hoe houden we onze productieomgeving zodanig schoon, dat we de voedselveiligheid voor onze afnemers kunnen garanderen? Dat begint bij goed opgeleid schoonmaakpersoneel en de juiste schoonmaakmiddelen – maar er is meer nodig dan dat. Voor Carel Lurvink en Augias Schoonmakers reden om krachtig te gaan samenwerken. Van daaruit worden optimale schoonmaakresultaten en aanzienlijke besparingen gerealiseerd, voor een acceptabele prijs.
Elk foodbedrijf heeft 24/7 een heel duidelijk belang: hoe houden we onze productieomgeving zodanig schoon, dat we de voedselveiligheid voor onze afnemers kunnen garanderen? Dat begint bij goed opgeleid schoonmaakpersoneel en de juiste schoonmaakmiddelen – maar er is meer nodig dan dat. Voor Carel Lurvink en Augias Schoonmakers reden om krachtig te gaan samenwerken. Van daaruit worden optimale schoonmaakresultaten en aanzienlijke besparingen gerealiseerd, voor een acceptabele prijs.