Om exact te weten hoe het gesteld is met de hygiëne, kwaliteit en voedselveiligheid op uw productielocatie, hebben wij de Foodscan ontwikkeld. Op basis van de richtlijnen van BRC, IFS en FSSC 22000 beoordelen we verschillende aspecten, zoals hygiëne, reiniging en desinfectie, (voedsel)veiligheid en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook kijken we naar een aantal belangrijke punten uit de RI&E die voor uw organisatie relevant zijn.
Tot slot helpen we met de juiste productdocumentatie, kennisoverdracht, training en opleiding, ontwikkeling van artikelen en het afstemmen van klantspecifieke voorraad.
Rapport met verbeterpunten na afloop van de Foodscan
U krijgt van ons een rapport met verbeterpunten en we geven aan hoe we u hierbij kunnen helpen. Denk aan advies over het gebruik en de implementatie van de juiste middelen en materialen en tips voor het verhogen van de efficiency en productiviteit. Ervaring leert dat de output in een foodbedrijf na het doorvoeren van alle verbeteringen met wel 30% kan stijgen, terwijl er minder recalls geregistreerd worden.Samen voorkomen we verspilling
Maar we laten ook weten hoe u kunt besparen op middelen, materialen, water en energie. Zo verbruiken onze klanten tot maar liefst 40% minder reinigingsmiddel en levert het inzetten van bijvoorbeeld de juiste dispenser voor papieren handdoekjes een kostenbesparing van 30% op papier op. Lees er alles over hier in de blog!Tot slot helpen we met de juiste productdocumentatie, kennisoverdracht, training en opleiding, ontwikkeling van artikelen en het afstemmen van klantspecifieke voorraad.